Vreme je da se uči nemački jezik !!!

 

Školica Pingpong nudi sve vrste kurseva za sve nivoe: A1, A2, B1, B2, C1, C2, školske kurseve, DEUTSCH Kids, jedinstven plan i program pripreme za polaganje i sticanje sertifikata o poznavanju nemačkog jezika koji su priznati u zemljama nemačkog govornog područija. Kurseve drže profesori koji svake godine imaju stručna usavršavanja u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj.

Pored toga, školica teži usavršavanju metoda predavanja i učenja nemačkog jezika primenom multilingvalnog pristupa u nastavi, tačnije povezivanjem sličnih jezičkih i kulturoloških sadržaja maternjeg ili engleskog jezika, te učenje nemačkog jezika postaje logičnije i jednostavnije.

Moderno doba donosi nova saznanja ali i postavlja nove zahteve u poslovnom svetu. Danas nije dovoljno znati samo jedan strani jezik već se preporučuje poznavanje minimum dva strana jezika. Kako je nemački jezik najzastupljeniji jezik u Evropi (tačnije nemačko govorno područije u Evropi je u odnosu na druge jezike znatno veće)  pored engleskog jezika kao jezika globalizacije neophodno je znati ga u cilju daljeg edukovanja, širenja poslovnih vidika itd.

Što ranije počne proces usvajanja stranog jezika, to je rezultat bolji. Govor je fluentniji, nema nepotrebnih barijera ili blokada pri govorenju, akcenat je besprekoran. Čovek razvije jednostavno sluh za taj jezik. S tim u vezi , osmišljen je devetomesečni plan i program učenja i usvajanja nemačkog jezika za decu u predškolskom uzrastu, za osnovce i za srednjoškolce od strane vrhunskih stručnjaka ZfA (Zentralstelle für Auslandschulwesen), utemeljivača i pionira DSD (Deutsches Sprachdiplom) programa koji još uvek živi i traje u PASCH-školama i pojedinim srednjim školama.

Možete se prijavljivati  na telefon 0604556040 ili putem mejla info@skolicapingpong.rs!

Vidimo se uskoro!